deze cv aanpassen?
Hoofdstraat 123
4567 XY Bedum
Geboren 01-07-1980 te Winschoten
Nationaliteit: Nederlandse
Burgerlijke staat: Gehuwd
Tel: 0599-27468
Mobiel: 06-129238388
E-mail: voorbeeld@live.nl
Samenvatting
Ervaren souschef die bekend is met de voedselveiligheidsvoorschriften. Heeft veel ervaring met voorbereidingen treffen voor een dienst, met grondig reinigen in de keuken en met het opmaken van gerechten. Is gespecialiseerd in keukenonderhoud en in garneringen.
Sterke punten
Ervaring als souschef
Bekend met voedselveiligheidsvoorschriften
Kan goed overweg met verschillende soorten reinigingsmiddelen
Teamspeler
Uitstekende klantenservice
Uitstekende communicatievaardigheden
Kan goed samenwerken met de bediening en met personeel in de keuken
Werkervaring
04/2011 – 07/2014 Souschef
McTasle’s Restaurant – New Parkland, CA
Was verantwoordelijk voor het uitvoeren van de voorbereidingswerkzaamheden, voordat het restaurant open ging.
Was verantwoordelijk voor het beheren en schoonmaken van de koelcel.
Hielp de chef met gerechten bereiden en bracht de bediening op de hoogte wanneer er kon worden uitgeserveerd.
09/2008 – 04/2011 Souschef
Vilonni’s Place – New Parkland, CA
Was verantwoordelijk voor het dagelijks schoonmaken van de drie werkplekken in de keuken, zoals voorgeschreven in de voedselveiligheidsvoorschriften.
Hielp met het beheren van de voorraad in de koelcel.
Was verantwoordelijk voor het weggooien van ingrediënten waarvan de houdbaarheidsdatum was verstreken.
03/2001 – 09/2008 Souschef
A Piece Of Pie – New Parkland, CA
Hielp meerdere keren per dag met gebak bereiden, waardoor er altijd vers gebak voorradig was.
Hielp de chef met het opstellen van de benodigde ingrediënten en zorgde ervoor dat er voldoende voorraad was.
Diende als aanspreekpunt voor de bediening, met name tijdens piekmomenten.
Opleiding
2000 HBO: Koksschool, PolyTech School – New Parkland, CA